E sigaret kopen?

By | oktober 24, 2016

Wil je een e sigaret kopen, dat is een verstandige keuze. Een e sigaret brengt namelijk een aantal grote voordelen met zich mee. Als je een e sigaret dampt profiteer je zowel van gezondheid als financiële voordelen. Het is een feit dat al drie jaar achtereen volgend steeds meer consumenten over stappen op de e sigaret en geen tabak sigaret meer roken.

Geschiedenis e sigaret

Het aller eerste begin van de e sigaret ligt verder terug in de geschiedenis dan de meeste consumenten zich beseffen. In het jaar 1963 was het ene Herbert A. Gilbert die een patent aanvroeg voor het eerste apparaat dat een nicotine oplossing kon verdampen. Al in 1967 werd hij benaderd door een aantal bedrijven die business zagen in zijn uitvinding, deze commerciële ondernemingen wilden zijn uitvinding gaan produceren en op de markt brengen.

Echter door nog altijd onbekende redenen is de “nicotine verdamper” niet op de markt gebracht in die tijd. In het jaar 2003 heeft een Chinese apotheker die voor Golden Dragon Holdings werkte het apparaatje van Herbert A. Gilbert door ontwikkeld. En al in 2004 werd de e sigaret geboren, deze werd op de Chinese markt gebracht als hulp middel om te kunnen stoppen met roken. Vanaf toen is het snel gegaan, in 2005 besloot het bedrijf wat inmiddels zijn naam veranderd had naar het bekende Ruyan de e sigaret te gaan exporteren over de hele wereld.

E sigaret techniek

De e sigaret is een relatief eenvoudig elektrisch apparaatje dat een oplossing van nicotine kan verdampen. Zo kan deze gebruiker van de e sigaret de nicotine in zijn bloedbaan krijgen om zich zelf te bevredigen in zijn nicotine verslaving.

De gebruiker ook wel damper genoemd doet wat e liquid in de tank van de e sigaret en activeert de batterij, op dat moment wordt in de tank een verwarmingselement warm en dat zorgt ervoor dat de e liquid verdampt.

Voordelen e sigaret

Iemand die een e sigaret gaat dampen doet dat uiteraard om van de voordelen te kunnen profiteren. Dampers die een e sigaret gebruiken en niet meer roken profiteren onder andere van vele gezondheidsvoordelen.

Een tabak sigaret is heel schadelijk voor de aderen en het hart. Een e sigaret hier in tegen is niet schadelijk op dat gebied. Dat komt omdat bij het dampen van een e sigaret geen koolstofmonoxide en stikstofmonoxide vrij komt.
Bovendien bevat e liquid ook geen teer die longkanker kan veroorzaken.

Het dampen van een e sigaret is tachtig procent goedkoper dan het roken van een tabak sigaret. Hierin is alle mee gerekend inclusief het onderhoud van de volledige e sigaret en het bijvullen van de e sigaret.