Een betaalbare iPhone 7: waar vind ik die?

By | April 5, 2018

Het kopen van een iPhone 7 kan erg veel geld kosten. Gelukkig is er nog een alternatief voor het kopen van een nieuwe iPhone en dat is refurbished. Niet alleen de prijs is aantrekkelijk van refurbished iPhones, er zijn nog meerdere voordelen.

Refurbished is betrouwbaar

Als je zeker wilt zijn van een betrouwbare aankoop, kies dan voor een refurbished iPhone 7 met erkende keurmerken. Vaak is er bij refurbished sprake van eerder gebruikte producten, toch is dit niet altijd zo. Een refurbished iPhone kan ook getoont zijn op een beurs en daardoor nog nooit gebruikt zijn. Als je een iPhone 7 bij Forza Refurbished koopt, ben je zeker en vast van kwaliteit. De toestellen worden namelijk gecontroleerd door robots en door techniekers.

De prijs is vele malen goedkoper

Als je een refurbished iPhone als los toestel koopt zit je niet vast aan een duur telefoonabonnement. Hierdoor ben je erg flexibel als je na een jaar een ander toestel zou willen. Het kopen van een iPhone hoeft dus helemaal niet duur te zijn. Bij Forza Refurbished kun je ook nog eens kiezen uit verschillende productcondities, hierdoor is er voor elke portemonnee een iPhone.

Nog betaalbaardere door productcondities

Het kopen van een iPhone 7 32GB rosé goud hoeft geen dure uitgave te zijn. Als je voor een refurbished iPhone 7 kiest kun je tot wel 60% goedkoper uit zijn. Bij Forza Refurbished ben je nog voordeliger uit door onze verschillende productcondities. Hierdoor is er voor elke portemonnee een iPhone beschikbaar. Wil je voornamelijk een goedkope iPhone en vind je gebruikerssporen niet erg? Kies dan voor een B-grade of C-grade iPhone.

Als laatste

Een iPhone 7 kopen hoeft niet onnodig veel geld te kosten. Als je kiest voor refurbished dan kies je voor een betaalbaar en betrouwbaar alternatief. Ook lever je nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu.

https://www.forza-refurbished.be/apple-iphone/7/