Flexibel fitnessen?

By | May 2, 2018

Flexibel fitnessen?

Wil je ook graag flexibel fitnessen, zonder dat je meteen aan een abonnement vastzit? Dan ben je bij ZUMUM aan het juiste adres. Bij ZUMUM kun je onbeperkt fitnessen. Wil je stoppen? Dan zit hier geen opzegtermijn aan vast. Ook benieuwd hoe het werk? In deze blog leggen we het aan je uit.

Hoe werkt flexibel fitnessen?

ZUMUM fitness kost € 13,95 per maand en het wordt automatisch opgewaardeerd. Het ZUMUM fitness tegoed is een flexibel abonnement. Je kunt je online of in de club aanmelden voor het ZUMUM tegoed. Bij je eerste bezoek aan de club ontvang je de ZUMUM tag. Deze tag geeft toegang tot ZUMUM. Daarnaast geldt dat je onbeperkt kunt fitnessen en je de ZUMUM tag met iedereen mag delen. Heb je geen tijd of zin meer om te fitnessen? Dan kan je direct stoppen. Daarnaast geldt dat wanneer je je aanmeldt je geen inschrijfkosten hoeft te betalen. Op deze manier kun je het flexibel fitnessen noemen.

Fitness tegoed

Met het ZUMUM fitness tegoed kun je onbeperkt fitnessen bij elke ZUMUM fitness club. Let wel op dat het fitness tegoed steeds slechts één maand geldig is. Het tegoed wordt automatisch opgewaardeerd met een automatische incasso. Wil je stoppen? Dan kan dit altijd per direct, zonder dat je aan een opzegtermijn vastzit.

Ook flexibel fitnessen?

Zit je er ook aan te denken om flexibel te fitnessen? Neem dan een kijkje op de website van het fitnesscentrum. Meld je vandaag nog aan via het inschrijfformulier op de website ga nog op korte termijn fitnessen bij een ZUMUM fitness centrum bij jou in de buurt.