Digiify
Image default
Health

Het merk Mary Cohr

Mary Cohr werd in 1975 opgericht door Jean-Daniel Mondin en Mary Cohr. Zij wilden producten ontwikkelen met een regenererende werking voor de huid. Zij wouden dat het eindproduct zo milieu- en huidvriendelijk was. De natuurlijke ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd. Er wordt getest dat alleen de zuiverste ingrediënten in de producten komen. Daarbij bevatten de producten geen parabenen of gemanipuleerde stoffen. Ook zijn er geen synthetische filters aanwezig.

De verzorgingsproducten van Mary Cohr zijn gemaakt volgens hoge kwaliteitseisen (ISO 22716 certificering) en tevens heeft het merk als één van de weinige ter wereld een certificaat voor de kwaliteitseisen ontvangen. Al ruim 40 jaar wordt in eigen laboratoria van Mary Cohr  gewerkt aan nieuwe producten volgens wetenschappelijke inzichten. Als basis dat de natuurlijke ingrediënten hierin zijn verwerkt.

Mary Cohr is voorstander van het gebruik van essentiële oliën, namelijk lavendel, salie en rozemarijn. Lavendel zorgt ervoor dat de huid ontspant en weer energie krijgt. Salie zorgt ervoor dat de huid weer hersteld en er jonger uit gaat zien. Rozemarijn zorgt ervoor dat de huid weer steviger wordt. De werkstoffen vanuit deze oliën worden gewonnen uit planten die onder de zon groeien. De werkstoffen beschikken over een groot opnamevermogen. De producten beschikken dankzij deze oliën over een hoge kwaliteit. De natuurlijke ingrediënten en de actieve bestanddelen zijn in de juiste balans aanwezig in de producten.  Dankzij de oliën ziet de huid er mooier uit. Door de voedende werking van de oliën wordt de huidconditie zichtbaar beter.

Voor iedere huidtype zijn er producten van Mary Cohr. De huidtypen worden onderverdeeld in vijf categorieën: gehydrateerde huid, rijpere huid, droge huid, gemengde tot vette huid en gepigmenteerde huid. De producten bestaan uit: verzorgingsproducten voor het lichaam, verzorgingsproducten voor het gezicht en professionele gezichtsbehandelingen.