Digiify
Image default
Health

In Motion Dans

Ga naar In Motion Dans indien je graag beter wilt worden in dansen of als je meer wilt bewegen. Voor iedereen is er een mogelijkheid om zichzelf op een beweeglijke manier uit te drukken. Voor volwassenen zijn er tal van dansstijlen om te oefenen of uit te proberen. En niet alleen voor de ouderen onder ons zijn er opties om te dansen. Ook voor kinderen zijn er opties in onze dansschool in Helmond. Zo kunnen kinderen peuterdans doen of Kids Swing.

In Motion Dans bieden verschillende soorten danslessen aan die men kan volgen. Het is mogelijk om je direct in te schrijven en een gratis proefles te krijgen. Men kan bij onze dansschool kennismaken met diverse soorten dansstijlen. We bieden uiteenlopende lessen van verschillende muzikale achtergronden. Zo bieden we hiphop, breakdance, jazzballet en dergelijken. Kom om die reden naar onze dansschool In Motion Dans en leer dansen.

Hiphop en streetdance

Bij In Motion Dans kan je leren dansen in de stijl van streetdance en hiphop. Je kan bij onze dansschool in een mum van tijd leren dansen op het niveau van een leek tot een pro. Hiervoor kan je een proefles nemen om erachter te komen op hiphop een stijl is die je bevalt. Deze dansvorm is ontstaan op allerlei plaatsen en heeft geen vaste definitie. Het is begonnen op straat, clubs en middelbare scholen. Het is vooral een dansvorm die gaat om improvisatie, zelfexpressie en de interactie tussen de verschillende dansers en de omstanders. Bij onze dansschool In Motion Dans kan men streetdance en hiphop leren.

Jazzballet leren

Je kan ook jazzballet leren bij In Motion Dans. Deze dansstijl legt de nadruk op swingende ritmes, lichaamscoördinatie, expressieve bewegingen, techniek en houding. Wil je jazzlessen volgen bij onze dansschool? Dan kan je deze vrije manier van dansen welke afkomstig is van klassiek ballet bij In Motion Dans beoefenen.