Digiify
Image default
Health

Onzeker? Ooglidcorrectie!

Misschien komt het doordat u oud begint te worden, en de huid boven uw oog wat begint te hangen, of u bent gewoon niet blij met de manier waarop uw oog eruit ziet. Wij van Ooglift, de specialist in ooglidcorrecties begrijpen u. U hoeft niet langer in de spiegel te kijken met een gevoel van ongenoegen, wij van Ooglift kunnen u helpen om u de uitstraling te geven die u graag wilt: jong, vrolijk en energiek. Ga naar de website: www.ooglift.nl voor meer informatie.

Een ooglidcorrectie in enkele stappen

Voordat u daadwerkelijk de beslissing neemt om een ooglidcorrectie te nemen is het in ieder geval nuttig om uzelf zo goed mogelijk te informeren over het proces van een ooglidcorrectie. Dan staat u, als u eenmaal zelf aan de beurt bent steviger in uw schoenen omdat u al weet wat er gaat gebeuren. Veel mensen vinden een operatie eng, een ooglidcorrectie is in principe slechts een kleine ingreep, maar u gaat toch onder het mes. Daarom zullen wij u kort uitleggen hoe een ooglidcorrectie te werk gaat. Onzekerheid over de behandeling van de ooglidcorrectie wordt hiermee als het goed is weggenomen.

De eerste stap van onze chirurg is het overschot aan huis boven uw oog met een viltstift aftekenen zodat hij kan zien waar hij straks te werk zal gaan. U krijgt tijdens de ooglidcorrectie natuurlijk lokale verdoving zodat u geen last heeft van de ingreep. Vervolgens is er een desinfectie van de huid met betadine jodium, dit voorkomt dat er bacteriën in het wondje kunnen komen. Daarna wordt het teveel aan huid, spier en vet verwijderd door onze deskundige chirurg. Als laatste worden de huidranden gesloten met niet-oplosbare hechtingen, deze voorkomen een wondreactie. Natuurlijk worden de sneden zo gemaakt dat het litteken dat uiteindelijk overblijft zo goed als onzichtbaar is, niemand zal kunnen zien dat u een ooglidcorrectie heeft gehad.

Na de behandeling

Een ooglidcorrectie, net als iedere plastisch chirurgische ingreep, zal niet meteen het resultaat geven wat u verwacht. Het wondje moet eerst nog herstellen. Wij garanderen echter dat de ooglidcorrectie na drie weken zijn effect zal doen blijken. De ooglidcorrectie is altijd zo uitgevoerd dat u een zo natuurlijk mogelijk resultaat krijgt die het beste bij uw gezicht past. Zo kunt u de wereld weer vrolijk tegemoet, met nieuw zelfvertrouwen.