Digiify
Image default
Health

Personal training | Bodytec

Personal training

Binnen 20 minuten dezelfde resultaten behalen als een full body work-out van 3 uur. Dat is mogelijk bij bodytecclub. Doormiddel van een personal trainer en  de Miha-bodytec bent u binnen korte tijd fitter worden dan u ooit bent geweest.  De personal training van Bodytecclub heeft daarnaast nog meer voordelen.

Personal training
De personal trainers van Bodytechclub helpen u om fit te worden. Naast de work-out van 20 minuten geven de personal trainers u ook voedingsadvies, een stofwisselingprogramma en uitgebreide en unieke stretching technieken. Zo bent u naast de personal training van 20 minuten ook bezig met gezond en fit worden. De bodytecclub biedt ook personal training voor bedrijven aan. Zo zijn uw werknemers fitter en gezonder en zal het ziekteverzuim teruglopen en zal de productiviteit omhoog gaan.

Miha-bodytec
De Miha-bodytec maakt gebruik van elektrische spiersimulatie. Het apparaat wordt al geruime tijd gebruikt door fysiotherapeuten voor het herstel van de spieren. Het apparaat is verder ontwikkeld en wordt gebruikt door voetbalclub Bayern München, tennisser Rafael Nadal en sprinter Usain Bolt.  Met de Miha-bodytec wordt het lichaam in één keer getraind. Ook de dieper liggende spieren, die weinig met normale training getraind worden, worden wel met de Miha-bodytec getraind.

Voordelen personal training van bodytecclub
De personal training van bodytecclub biedt u erg veel voordelen. Het is tijdsefficiënt. Een work-out van 3 uur doet u doormiddel van de Miha-bodytec in 20 minuten. Het is bovendien stimulerend voor de bloedsomloop, bevorderd het uw lichaam om af te vallen en verbetert het uw huisstructuur.  Daarnaast helpt het ook bij revalidatie en het voorkomen van blessures.

De personal training van de bodytecclub in combinatie met de Miha-bodytec biedt u dus erg veel voordelen. Wacht dus niet langer , hoe eerder u begint met de personal training u sneller u fitter en gezonder bent.

http://www.bodytecclub.eu/personal-training/