Sportschool Heerlen | Zumum Budget Fitness & More

By | May 29, 2017

Ben jij iemand die graag aan zijn gezondheid denkt en dagelijks bezig is met zijn voeding? Ben jij echter nog altijd niet tevreden over jouw lichaam en ben je om deze reden op zoek naar een goede sportschool? Dan ben je aan het juiste adres bij sportschool Heerlen genaamd ZUMUM! Gezonde voeding is duur en sporten is vaak enorm duur. De hoge maandelijkse kosten van sportscholen zijn enorm, waardoor mensen vaak het sporten links laten liggen. ZUMUM weet dat gezond leven al duur genoeg is, en biedt deze mensen goedkoop sporten aan!

Onbeperkt sporten

Bij ZUMUM krijg je de mogelijkheid om voor €13,95 euro per maand onbeperkt te sporten. In tegenstelling tot vele andere sportscholen, ben je bij ZUMUM niet direct vastgebonden aan een langdurig contract. Bij ZUMUM bepaal jij zelf helemaal wanneer jij wilt sporten en verleng jij je maandelijkse contract per maand. Op deze manier kun je sporten wanneer jij dat wilt. Bovendien betaal je ook geen inschrijfkosten bij ZUMUM, want de kosten moeten laag gehouden worden.

Andere diensten

Ook voor andere diensten kun jij terecht bij de sportschool Heerlen genaamd ZUMUM. Bij ZUMUM kun je ook terecht voor een bezoek aan de schoonheidsspecialist, de nagelstylist, de kapper of de fysiotherapeut.

http://www.zumum.nl/