Digiify
Image default
Health

Studio 139 uit Den Haag

Een beautysalon in Den Haag met aandacht voor u. Een mooier uitstapje voor u en vriendinnen is er niet dan naar Studio 139. Een complete beautybehandeling, u stapt herboren onze moderne studio uit. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een expert op het gebied van handen en voeten? Bij de nagelstudio van Den Haag kunt u terecht voor manicure en pedicure. Laat uw voeten genieten van een heerlijk ontspannen voetenbad voorzien van een verzachtende scrub. Uw teennagels zullen gevormd en gepolijst worden naar perfectie. Een pedicure bij Studio 139 in Den Haag is een absolute aanrader en zeker de moeite waard! Wij zijn een zeer professionele nagelstudio, waar u nagelstylistes met gevoel kunt verwachten. De klantenkring van 139 is zeer loyaal, tevreden en blijft groeien. Wij zijn absoluut geen reguliere nagelstudio, maar één waar klantgerichtheid voorop staat. Dit kunt u terugvinden in de werkwijze van studio 139 in Den Haag.

 

Studio 139 in Den Haag staat voor u klaar

In onze nagelstudio werken wij alleen met A-merk kwaliteitsproducten, na veel jaren van ervaring en veel producten, weten wij precies weer we over praten. Geen goedkope oplossingen. Dat verdienen onze geliefde klanten niet. Naast dit wordt voor iedere bezoeker persoonlijke aandacht en ruime tijd genomen. De wensen zijn voor ons de richtlijnen waar langs wij werken, deze zullen vooraf aan de behandeling duidelijk gesteld worden. Tijdens de behandeling evalueren wij meerdere malen of uw wensen worden nageleefd. U bent bij onze beautyexperts in uitstekende handen. Heeft u bijvoorbeeld een spannende date op het programma? Dan zijn wij de ideale studio om alles even piekfijn in orde te maken.

 

Bezoekje aan studio 139 in Den Haag

Voor mooie nagels voor de normale dag of een speciale gelegenheid of het opmaken van het gezicht inclusief het reinigen van de huid maakt het bezoekje aan Studio 139 in Den Haag helemaal compleet. Wacht niet te lang en kom snel langs in Den Haag.