Digiify
Image default
Health

Unigra, fabrikant van uitvaartkisten

Waar koopt de professional binnen de uitvaartbranche alweer meer dan 40 jaar uitvaartproducten? Bij Unigra uitvaartleverancier. Want Unigra is niet alleen fabrikant van grafkisten, maar ook leverancier van alle benodigde producten en accessoires om een uitvaart tot stand te kunnen brengen. 

Unigra levert Maatwerk

  • Grafkisten bestellen: Unigra levert innovatieve producten, waaronder een geheel eigen productielijn van uitvaartkisten. Deze kunnen geheel op maat besteld worden en zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en houtsoorten naar keuze. 
  • Rouwzaal inrichting: Uitvaartcentra kunnen direct inrichtingsartikelen bestellen op de website van Unigra, zoals ateliergoederen, rouwschermen, bloemenstandaards, kaarsen en kandelaars.
  • Verzorgingsproducten: Desinfectiemateriaal, make-up, en persoonlijke verzorgingsproducten zijn direct te bestellen op de website. 
  • Koelingen: Diverse type koelingen voor verschillende gelegenheden kunt u rechtstreeks bestellen op de website. 
  • Transporteren van de overledenen: Schaarwagens, baarwagens, brancards en sectietafels; u bestelt het bij Unigra.

Wilt u meer informatie ontvangen over het kopen van grafkisten, bezoek hiervoor de website van Unigra.nl. De medewerkers van Unigra helpen u graag verder vanuit hun expertise. 

 

http://unigra.nl/