Digiify
Image default
Health

Artritis behandeling: wat is nu precies artritis?

Kort gezegd is artritis de ontsteking van een gewricht. Artritis kan op veel manieren veroorzaakt worden. Soms komt het door een bacteriële reactie of een virus. De ontsteking is dan plaatselijk (en gelukkig) tijdelijk. Bij chronische artritis gaat het meestal om reumatoïde artritis. Gewrichten op verschillende plekken in het lichaam zijn nu ontstoken. Vaak zijn dit de gewrichten van handen, polsen en enkels. Artritis doet ontzettend veel pijn en zorgt voor rode zwelling. Het is dus altijd aan te raden om te kiezen voor artritis behandeling .

Artritis behandeling met PEMF

Natuurlijk moet u bij artritis altijd een arts zien. Maar er zijn ook ontzettend veel aanvullende behandelingen die het ziekteverloop gunstig kunnen beïnvloeden. Denk hierbij ook aan de hoog frequentie en laag frequentie therapie van T-Therapie.nl. Met deze therapieën wordt de doorbloeding verbetert, en daarnaast wordt de zuurstofopname van cellen gestimuleerd. Dit kan er daadwerkelijk voor zorgen dat u minder last heeft van de artritis. Laat uw artritis behandelen

Interesse in een artritis behandeling van T- Therapie.nl?

Heeft u interesse gekregen in de behandelmogelijkheden van T-Therapie.nl? Neem dan vooral een kijkje op de website voor extra informatie. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen via het contactformulier.