Digiify
Image default
Health

Buitengewoon Mediation

Buitengewoon Mediation is een initiatief van twee vriendinnen die vonden dat het anders kon, dat mensen bij lastige situaties hulp konden gebruiken van een onpartijdige partij om alles in goede banen te leiden. Buitengewoon Mediation begon toen vrienden van ons uit elkaar wilden gaan. Waar eerst liefde was, zat nu alleen nog maar haat en nijd. Een constructief gesprek tussen de twee was onmogelijk, en we merkten dat hun zoon in al het gedrang vergeten werd. Wij zijn toen, voordat Buitengewoon Mediation bestond, met onze vrienden aan tafel gaan zitten om de onzekere periode zo kort en rustig mogelijk te laten verlopen. We deden dit vooral voor hun zoon, omdat die de zwaarste klappen kreeg te verduren tijdens deze periode. Voor meer informatie bekijk de website buitengewoonmediation.nl.

Buitengewoon Mediation, voor u

Het goede resultaat van de eerste onderneming van Buitengewoon Mediation gaf ons allebei een goed gevoel. We vonden het daarnaast ook vreemd dat de scheidende ouders niet de hulp geboden kregen die ze wel nodig hadden. Een ander voorval waarbij de eerste stappen van Buitengewoon Mediation waren gezet was een volwassen zoon die ontzettend boos werd op zijn ouders. Hij werkte op dat moment nog in het buitenland, en zijn ouders gingen samen op doktersbezoek. Ze kregen slecht nieuws, waardoor de zoon vol met emoties en vragen zat, waar de ouders geen antwoord op hadden omdat ze te beduusd waren geweest om iets te vragen. Hier vonden wij ook dat er een makkelijker antwoord op de situatie was, en dat antwoord luidde: Buitengewoon Mediation. Wij zagen een gat in de markt en besloten we de wereld makkelijker te maken voor mensen die door een stressvolle of zware tijd gingen.

Waar kan Buitengewoon Mediation bij helpen?

Buitengewoon Mediation kan bij een heleboel situaties hulp bieden. Als u vragen of praktische problemen met woonruimtes heeft en onzeker bent over hoe u het moet aanpakken, dan kunt u bij Buitengewoon Mediation terecht. Bij een scheiding staat het kind voor Buitengewoon Mediation centraal, we praten dan met jullie kind over waar hij of zij behoefte aan heeft. Buitengewoon Mediation deelt ook ons netwerk van professionele en gekwalificeerde mensen met u, zodat we u gemakkelijk kunnen doorverwijzen.