Digiify
Image default
Health

Bulken

Dus jij wilt spieren bouwen? Je armen vergroten? Zat om altijd de kleinste te zijn? Ga bulken. Met bulken kom jij kilo’s spiermassa aan. Er zit een hele wetenschap achter het bulken. Dat hebben wij van de kettlebell sportschool gewoon in gewone mensentaal voor je samengevat zodat jij kan beginnen met aankomen.

Je wilt natuurlijk spieren opbouwen. 

Zie je het al? Opbouwen.

Om spieren letterlijk dus te kunnen bouwen, heb je bouwstenen nodig. Die bouwstenen dat zijn de eiwitten. De eiwitten in je voedsel worden afgebroken tot aminozuren in je darmen en vervolgens omgezet in spieren.

Maar om te bouwen heb je bouwvakkers nodig. Dit zijn de koolhydraten.

Wil je aankomen. Dan moet je meer dan genoeg koolhydraten eten. Je moet dus ook meer eten dan je verbrand. Dit is heel belangrijk! Om spieren aan te komen moet je meer eten dan je dagelijks verbrand. Dit veelal in de vorm van eiwitten en vooral koolhydraten.

Zie het zo. Er is een gebouw. Een gebouw heeft onderhoud nodig. Als je dus genoeg bouwvakkers (koolhydraten of ook onverzadigde vetten) hebt, dan blijft het gebouw in tact. Als er te weinig man aanwezig is, dan breekt het af. Is er meer dan genoeg man, dan wordt er gewoon nog wat extra’s gebouwd! mits je natuurlijk genoeg eiwitten eet elke dag.

Daarnaast is een goede training ook belangrijk. Doe dit dan vooral met kettlebells, daar hebben wij van de kettlebell sportschool je genoeg over te vertellen! Een ijzeren bonk die het geheim is naar jou droom lichaam. 

Dus vergeet neit te trainen. Zonder training geen resultaat! Plan dus een goede workout samen met behulp van een schema.

 

oh – trouwens! nog iets belangrijks. We hebben de vetten overgeslagen. De vetten die zorgen dat de planning van de bouw soepel verlopen. Je hebt namelijk dagelijks vetten nodig om je hormonen in balans te houden. Aan 50g vetten heb je al genoeg, dus pas wel op dat je niet te veel eet, dit doe je al heel snel!

 

Succes met trainen!

https://kettlebellsportschool.nl/bulken/