Digiify
Image default
Health

Drie redenen waarom TIM Den Haag jouw nieuwe fysiotherapeut wordt

Als je fysiotherapie in Den Haag nodig hebt ben je natuurlijk op zoek naar de beste praktijk voor jou. Misschien is dat wel TIM fysio Den Haag. In dit artikel lees je verschillende redenen waarom TIM misschien wel jouw nieuwe eerste keus is voor fysiotherapie.

 

Binnen de fysiotherapie vallen natuurlijk allerlei specialisaties. Bij TIM Den Haag zitten veel van deze specialisaties in dezelfde praktijk. Je kunt voor zowel revalidatie, behandelingen voor een whiplash als kaakproblemen terecht bij deze praktijk. Zo hoef je nooit meer een nieuwe fysio te zoeken.

 

Sinds een aantal jaren is het niet meer nodig om een verwijsbrief van de huisarts te hebben om fysiotherapie te krijgen. Je kunt hiervoor gewoon direct een afspraak maken bij de therapeut. Zij zoeken op basis van jouw klachten de beste persoon om jou te behandelen. Als je aanvullend bent verzekerd hoeft dit je niet eens iets te kosten. Veel verzekeringen vergoeden de behandeling gedeeltelijk of zelfs helemaal.

 

Als je wel klachten hebt, maar tijdens een drukke werkweek geen tijd hebt om langs te gaan bij de fysiotherapeut is dat erg vervelend. Bij TIM weten ze dat en daarom leveren ze ook zorg op je werk of bij je thuis. De therapeut komt dan naar jou toe om je te helpen. Wel zo handig.