Digiify
Image default
Health

E sigaret kopen | Leef gezonder en bespaar veel geld

Als alternatief voor de gewone sigaret kiezen steeds meer mensen voor de e-sigaret. Ben jij ook van plan om binnenkort een e-sigaret te kopen? Dat is een goede zaak. Waarom? Dat leggen we je hieronder uit!

 

E-sigaret kopen en de gezondheidsvoordelen

Bij het roken van gewone sigaretten ontstaat rook door verbranding van tabak. Bij E-sigaretten vindt er geen verbranding plaats en dus krijg je geen gevaarlijke stoffen zoals teer en koolmonoxide binnen. Al vrij snel nadat je overgestapt bent op elektronisch roken, verbetert je conditie en herstelt je bloedsomloop zich. Ook beginnen je longen de rommel op te ruimen. Na enkele weken komt je smaak en reuk weer terug. Dit zijn nog maar een aantal gezondheidsvoordelen en we hebben het nog niet eens gehad over het vele geld dat je kan besparen door een e-sigaret te kopen!

 

E-sigaret kopen en geld besparen

Geld besparen door een e-sigaret kopen. Natuurlijk is het besparen van geld doordat je overstapt op de e-sigaret een groot voordeel maar nog belangrijker zijn natuurlijk alle gezondheidsvoordelen. Toch blijkt geldbesparing voor veel mensen een reden te zijn om te stoppen met roken en te kiezen voor e-roken. Roken met de e-sigaret levert je een flinke besparing op. Het is tot wel vier keer zo goedkoop als echt roken. 1 flesje met e-liquid is gelijk aan ongeveer 3 tot 4 pakjes sigaretten. Waar je per pakje sigaretten ongeveer 6 euro betaalt, betaal je voor 1 flesje gemiddeld 3 tot 4 euro. Natuurlijk moet je ook een e-sigaret aanschaffen en zul je zo nu en dan bepaalde onderdelen, zoals de atomizer en batterij, moeten vervangen. Dan nog is elektrisch roken tot 4 keer zo goedkoop.

 

E-liquid versus tabak

De e-liquid die gebruikt wordt voor elektrische sigaretten is een stof die verdampt en ingeademd kan worden. Heb je gekozen voor een liquid met nicotine, dan komt ook die stof in je lichaam terecht. Er zijn ontelbaar veel e-liquid smaken op de markt. Deze kan je eventueel met elkaar mengen. E-liquids bevatten geen kankerverwekkende stoffen en zijn daarom minder ongezond dan tabak.