Digiify
Image default
Health

Haartransplantatie door een professional

 

Het is verstandig om uw haartransplantatie door een professional te laten doen. Zo’n haarbehandeling zou u voor de rest van uw leven resultaat moeten geven. Bij Global Hair snappen we dit en daarom hebben wij een selectie gemaakt van de meest professionele haarklinieken in Turkije, België en Nederland. Daarbij hebben we tevens gelet op de prijzen die er gehanteerd worden. Zo bent u bij Globalhair.nl het goedkoopst uit als het gaat om haarimplantatie van hoofdharen, baardharen en zelfs wenkbrauwen.

Verder raden we aan om voor een haarchirurg te kiezen die haren transplanteert volgens de FUE (follicle unit extraction) methode. Deze kan u helpen met het behoudt van uw haardos zonder fysieke ingrepen die littekenweefsel achterlaat. Zo kan men met de micro FUE methode en PRP plasmabehandeling ervoor zorgen dat uw haren terugkomen op de plekken waar dat de bedoeling is en dat ze blijven op de plaatsen waar al haargroei is. Wenst u meer te weten over een reis naar Turkije om naar een kliniek te gaan? Spreek dan met een consulent van Globalhair.nl over haartransplantatie.

Professionele haarklinieken

U kunt uw haarimplantatie laten doen bij een professionele haarkliniek in Turkije. Maar waar begint u met zoeken en welke chirurg is ervaren genoeg om het beste resultaat af te leveren? Gelukkig heeft Global Hair dat onderzoek al voor u gedaan en weet precies waar u goed terecht kunt. De FUE haarklinieken in België en Turkije zijn het meest aan te raden. De professionaliteit is hoog en de prijzen zijn laag. Wat wilt u nog meer? Als u dus een betaalbare haartransplantatie wilt laten doen bij een Belgische of Turkse kliniek laat u dan eerst adviseren en ontzorgen door Globalhair.nl.

Implantaties naar keuze

Er zijn vele soorten haarimplantaties waar u uit kunt kiezen. Niet iederen wordt kaal op dezelfde plekken en daarom kunt u bij Global Hair voor verschillende FUE implantatie manieren kiezen. U kunt kiezen voor baardtransplantatie, maar ook voor wenkbrauwtransplantatie. En natuurlijk kunt u ervoor kiezen om haren van uw achterhoofd op de kruin van te laten implanteren. Zo hebt u dus ruime keuze in implantaties voor uw haren. Globalhair.nl kunt u consulteren voor de mogelijkheden.