Digiify
Image default
Health

Laserontharing

Wil je je overtollige haar kwijt?

Heb je haar waar je altijd een gladde haarloze huid wil zien? Bijvoorbeeld op je benen, rug, bikinilijn of gezicht? Misschien is laserontharing dan iets voor je. Met laserontharing kun je je huid permanent ontharen. En hoef je niet steeds te scheren, epileren of harsen.

Laserontharing bij SENSITIF

SENSITIF verzorgt met de nieuwste laserapparatuur het permanent ontharen van de lichaamsdelen waar de haren niet gewenst zijn. Mocht je toch subtiel nog wat haren willen laten staan (bijvoorbeeld op een nu nog te behaarde rug) dan kan dat ook. Vóór de laserontharing vindt een intakegesprek plaats. Het juiste advies over permanent ontharen kan pas aan je gegeven worden als de huid gezien is. Geen huid is natuurlijk hetzelfde.

Vele klanten gingen je voor

SENSITIF timmert al ruim tien jaar aan de weg. De consumentenbond beoordeelt SENSITIF als “goed” en het VUmc vertrouwt SENSITIF zijn klanten toe.

Vrijblijvend advies laserontharing

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een afspraak bij ons in op www.sensitif.nl. Dan geven we je het beste advies voor het permanent ontharen van jouw huid.

http://www.sensitif.nl/laserontharing/