Digiify
Image default
Health

Loopbaanbegeleiding bij ADXperts

Het doel van loopbaanbegeleiding bij ADXperts is een lerende en ondernemende houding te ontwikkelen bij werknemers en medewerkers. Deze houding is gericht op onafhankelijkheid, flexibiliteit en een stevige positie op de arbeidsmarkt.

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding is een traject waarin de werknemer samenwerkt met een deskundig adviseur. Deze adviseur noemt zichzelf loopbaanadviseur, loopbaanbegeleider, loopbaancoach, re-integratiecoach of outplacementconsulent.

Je komt in contact met een loopbaanbegeleider zodra je tegen hardnekkige of blijvende problemen aanloopt op het werk. Het gaat hier er voornamelijk om dat er gepraat wordt over de problemen en er deskundig advies gegeven wordt zodat de draad weer opgepakt kan worden. Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf te praten met de omgeving, voordat je een loopbaanbegeleider inschakelt.

Bij loopbaanbegeleiding wordt rekening gehouden met een aantal aandachtspunten. Deze aandachtspunten zijn gericht op werk- en privé zaken. er word onder andere gekeken naar levensloop, ontwikkelingsvermogen, werk- afstemmingen en privé zaken. Dit heeft te maken met dat ze op deze manier een werknemer betere leren kennen en zo de beste hulp kunnen aanbieden. Doordat er veel aandacht besteed wordt aan werk- en privézaken, krijgt de loopbaanbegeleider een steeds beter inzicht in de persoon waardoor het gemakkelijker is een passend advies te bedenken en te onderbouwen. Het is namelijk erg belangrijk dat het oplossingsgericht wordt aangepakt, er transparant geadviseerd wordt en dat er effectief gekeken wordt naar een oplossing voor het probleem.

Loopbaanadvies nodig?

Loopbaanadvies is geschikt voor iedereen. Iedereen kan namelijk baat hebben bij loopbaanadvies. De meeste mensen die zich aanmelden voor loopbaanadvies zijn tussen de 30 en de 45 jaar oud, hebben een druk sociaal leven en zitten in het tweede kwartaal van hun loopbaan. Zij vragen om persoonlijk en intensief advies die hen helpt bij het oplossen van hun problemen en vragen.

Bent u nou ook op zoek naar een loopbaanbegeleider die u loopbaan advies kan geven? Dan kunt u altijd even kijken op onze website. op de website vindt u meer informatie over onze loopbaanadviseurs en over de andere producten en diensten die wij als ADXperts aanbieden. Ook vindt u op onze website onze offerte waarin u vrijblijvend contact en prijsinformatie kunt aanvragen.