Digiify
Image default
Health

Mediator in Maastricht nodig? Maak een afspraak bij Buitengewoon

Als u op zoek bent naar een mediator in Maastricht (klik hier voor de website), kunt u terecht bij Buitengewoon. Er zijn vele soorten conflicten waarbij het nodig kan zijn om een mediator in te schakelen. In dit soort gevallen is Buitengewoon er voor u.

Situaties waarin een mediator kan helpen

 

Het kan zijn dat er zich nu een conflict afspeelt in uw leven, of dat dit zich in ieder geval al eens heeft voorgedaan, en u hierbij niet direct aan een mediator heeft gedacht. In vele verschillende situaties is het echter mogelijk om een mediator in te schakelen. Denk hierbij vooral aan echtscheidingen, één van de grootste oorzaken van conflicten. Of andere situaties, zoals een conflict met school of een familieruzie. Buitengewoon kan u hierbij helpen.

 

Stelt u zich voor dat u een mediator nodig heeft bij een echtscheiding. Buitengewoon stelt zich in zo’n situatie flexibel en neutraal op, en zal hun uiterste best doen om het conflict op te lossen op de meest eerlijke manier. Het kan vaak helpen door een partij van buitenaf naar het conflict te laten kijken, zodat deze onpartijdig kan worden opgelost. Ook denkt Buitengewoon tijdens het oplossen van conflicten tijdens echtscheidingen vooral aan het belang van het kind wanneer deze hierbij betrokken is. Ook helpen zij kinderen eventueel individueel bij het verwerken van de scheiding.

 

Andere gevallen waarbij u Buitengewoon in kunt schakelen als mediator, zijn conflicten met instellingen of familieruzies waarbij u misschien liever geen rechter in wil schakelen. Een mediator kan in deze gevallen een ideale oplossing zijn. Buitengewoon zal met iedere partij en/of persoon individueel spreken om zo goed mogelijk te kunnen begrijpen waar het conflict ligt en hoe iedereen er in staat. Zo kan er aan een eerlijke oplossing gewerkt worden, het liefst zo veel mogelijk in het voordeel van iedereen.

 

Neem contact op met Buitengewoon voor vragen over een mediator

 

Als u een mediator van Buitengewoon in wilt schakelen, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of u kunt even bellen. U kunt hier ook terecht voor eventuele andere vragen. Deze zullen zo spoedig mogelijk voor u beantwoord worden.