Digiify
Image default
Health

Ondernemen tijdens de crisis

Deze tijd van crisis op het gebied van gezondheid, maar ook op het gebied van economie, zorgt ervoor dat veel ondernemers in de problemen raken. Ze moeten de deuren sluiten van de overheid of maken zo weinig omzet wanneer ze wel open mogen blijven, dat ze het financieel niet aan kunnen. De loonadministratie doen is op het moment ingewikkeld en bijna onmogelijk door het gebrek aan geld, maar de loonadministratie uitbesteden kost meer geld en is daarom niet mogelijk. Ze zitten dus in grote geldproblemen, en er lijkt maar geen einde aan de maatregelen die hun zaak dichthouden te komen.

Daarom is het een zware tijd voor de ondernemers. Maar er zijn ook ondernemers die heel slim in dit gat springen die de sluiting van de reguliere zaken maakt. Door online te verkopen, is er nu volop kans om een grote naam te worden. daarnaast wordt in deze tijd om andere dingen gevraagd dan normaal. Ga je nu onderzoek doen naar een werkend vaccin, dan kun je op veel geld rekenen. Ga je in plaats van kleding naaien nu mondkapjes naaien? Ook dan kun je op hogere inkomsten rekenen dan normaal, omdat mondkapjes op het moment erg schaars zijn. Daarom kun je er meer voor vragen per stuk.

Ook voor mensen die apps maken is er in deze tijd een grote uitdaging. Want de overheid wilt apps maken om weer te kunnen geven waar besmettingen zijn en bij kunnen houden hoe het ziekteverloop is. Bijvoorbeeld wat de klachten zijn. Ze hebben daar best wel wat ontwikkelaars voor nodig, dus is er veel vraag naar.

Zo is het economische deel van deze crisis niet voor iedereen negatief. Voor sommigen zal het een mogelijkheid zijn om te groeien en de nieuwe kansen te benutten. En dat is maar goed ook, want dat hebben we hard nodig.

 

 

https://www.cbbs.nl/