Digiify
Image default
Health

Ongewone hobby’s

Als je je verveelt, is het moeilijk om te bedenken wat je precies wilt doen. Je hebt geen zin om te gamen, of te lezen, of te schrijven, of aan school of werk te zitten. Het is tijd voor een nieuwe hobby waar je je uren in kan zetten en waarbij de tijd voorbij vliegt als je maar even bezig bent. Je zoekt op internet op naar nieuwe hobby’s, maar je krijgt, zoals we het gewend zijn van die typische internet lijstjes, een lijst vol met standaard hobby’s zoals bakken en schilderen. Je hebt zin in iets nieuws, want bij het bakken brand je alles aan en schilderen kan je gewoon niet. Als je op zoek bent naar een hobby waar je niet zo vaak van hoort, ben je op het juiste adres.

Een van de hobby’s die je kan doen is surfen. Dit is een actieve hobby waarbij je veel in beweging bent. Leer de golven te trotseren. Als het winter is, kan je dit vervangen met snowboarden, dit kan je vaak indoor doen. Als je het nog een tikkeltje verder wilt nemen, kan je ook leren skateboarden. Zo heb je gelijk drie nieuwe sporten geleerd, waar je je in elk seizoen mee bezig kan houden.

Nog zo’n hobby is 3d printen. Dit is een hobby waar je veel geduld voor moet hebben, dus als je dit niet hebt is het misschien handig om verder te lezen. De mogelijkheden zijn oneindig met 3d printen. Je kan printen op plastic, maar je kan ook printen op metaal. Je kan je favoriete figuren maken, of juist een nieuw model.

De derde hobby die ongewoon is om je eigen strip te tekenen. Voor dit hoef je niet goed te kunnen tekenen, je kan met je eigen stijl een verhaal schrijven. Voeg er wat effecten toe, en je hebt zo je eigen stripverhaal.

https://coding.koenig-bauer.com