Digiify
Image default
Health

Poweroll Hulzenvuller Review

Als u net als ikzelf op zoek bent naar een manier om roken voordeliger te maken, lees dan vooral dit stuk!
In mijn zoektocht heb ik diverse dingen geprobeerd: van Elektrische sigaret tot sigarettenmaker en ben ik tot de conclusie gekomen dat de Poweroll Elektrische Hulzenvuller voor mij de ideale oplossing is: Ik Bespaar jaarlijks een kleine 2000 Euro door zelf sigaretten te maken mbv mijn sigarettenmachine, rook mijn geliefde merk tabak, en het kost me niet meer tijd dan een uurtje per week!

Mijn zoektocht naar goedkoop roken

Het meest voordelige, en tevens meest gezonde is natuurlijk stoppen met roken, maar dat is voor mij niet de insteek geweest. Ik hou van mijn dagelijkse sigaretjes – ik rook er zon 30 of soms meer per dag: ik ben ik ECHTE roker, en geniet er teveel van om er ooit vanaf te willen. Maar sinds de staat tabak als melkkoe gebruikt is het roken extreem duur geworden. Daarom ging ik op zoek naar een goedkoper alternatief.

Zelf maken mbv een Hulzenvuller

Ik kende natuurlijk de sigarettenklikkers / schuif apparaatjes waarmee mensen zelf sigaretten maken. Mijn moeder had zon kleine sigarettenmaker van mascotte: Je kon er rookbare sigaretten mee maken, maar het hele traject was een grote ellende en troep, en ook de sigaretten waren bepaald niet goed te noemen: vaak halfgevulde hulzen, brandend vuur dat uit de sigaret viel.. In mijn zoektocht was 1 ding zeker: Dit wilde ik niet! Via Youbue kwam ik op de elektrische hulzenvullers terecht, en via sigarettenmaker shop bestelde ik de Poweroll sigarettenmachine na het zorgvuldig bestuderen van gebruikers reviews en ervaringen. De dag erna binnengekregen en direct geprobeerd met de tabak die ik vast in huis had gehaald. Al snel had ik de smaak te pakken: Het ging me veel beter af dan ik verwacht had, en de sigaretten werden helemaal gevuld met tabak. De eerste 100 sigaretten maakte ik in een dik half uur. Daarna kreeg ik de smaak te pakken en gaat het een stuk sneller. Ik ben vooral erg te spreken over de snelheid van de machine, en de verrassend goede kwaliteit van de gemaakte sigaretten. Tel daar een besparing van dik 2000 Euro bij op, en je hebt een winnende combinatie!

Elektrische Sigaretten

Op internet wordt je er overal mee geconfronteerd: de E-Sigaret: Hij zou een stuk gezonder zijn, en het is een heel stuk goedkoper dan het roken van tabak. Enthausiast heb ik een Esigaret besteld met 2 verschillende soorten Eliquids in tabak smaak (Dark Blend tobacco en de Millers Shag)
Al direct bij mijn eerste trekje schoot ik in een hoest: De mierzoete smaak van de esigaret sloeg hard in op mijn longen. De smaak leek in de verste verte niet op een tabaks smaak, dus ik besloot om het andere flesje te proberen.. Ook hier een smerig zoete smaak.. De damp kwam wel goed door in mijn keel wat een echt rook gevoel gaf (dampen is nl NIET roken) maar daarmee is alles gezegd. De smaak van beide eliquids was vreselijk. En na een paar trekjes was ik blij dat ik mijn oude analoge sigaretten nog had.. Ik heb in de dagen hierop volgend nog wel serieus geprobeert om te wennen aan de smaak, in de hoop dat ik eraan zou wennen en voortaan goedkope eliquids zou kunnen gaan roken, maar helaas na een week dampen ben ik tot de conclusie gekomen dat het niets voor mij is.

Conclusie

Dampen, ofwel elektronish roken is niets voor mij.. Ik hou van mijn oude tabaksgevulde sigaretje, de warme gezellige rook en het gevoel dat ik krijg als ik een echte sigaret rook. Zelf sigaretten maken met een hulzenvuller is mij enorm meegevallen. Vooral het feit dat ik flink bespaar en toch mijn eigen merk sigaretten kan blijven roken. De Poweroll hulzenvuller is bij mij thuis inmiddels gewaardeerd apparaatje en met de wetenschap dat het mij zon 2000 Euro per jaar scheelt investeer ik graag wekelijks een uurtje in het maken van mijn eigen sigaretten.