Digiify
Image default
Health

Remedial Teacher

Kunt u de hulp van een remedial teacher uit omgeving Rotterdam goed gebruiken? In dat geval kunt u begeleiding krijgen van de Onderwijspraktijk van de Wijk. De remedial teaching die wij geven is zeer uitgebreid en toegepast op het probleem waar uw kind mee kampt. Zo kunt u als ouder er zeker van zijn dat onderwijsbegeleiding op maat wordt aangeboden.

Laat hiervoor een professioneel onderzoek naar dyslexie of bijvoorbeeld dyscalculie doen. Het is dan te achterhalen waar de leerstoornis vandaan komt om het functioneren op school stap voor stap te verbeteren. Ook is het mogelijk om een remedial teacher in Rotterdam een onderzoek naar intelligentie te laten doen. Zo kunt u erachter komen welke remedial teaching het meest geschikt is.

Laat een onderzoek doen

U kunt als ouder het best een onderzoek naar dyscalculie of dyslexie laten doen door een remedial teacher uit Rotterdam in het geval uw kind geen psychologische problemen ervaart. Maar het wel op een of andere reden zich niet kan richten op taal of rekenen. Het laten doen van een dyscalculie of dyslexie test door een remedial teacher die de juiste begeleiding geeft is daarom cruciaal. Kijk op de website van de Onderwijspraktijk van de Wijk en zie wat de opties zijn wat betreft het uitvoeren van tests en teaching om als ouder een dieper inzicht te krijgen wat kan werken om de leerervaring op school beter te maken. Hiervoor hoeft u enkel contact op te nemen met een remedial teacher in de regio van Rotterdam.

Begeleiding in Rotterdam

Voor de beste begeleiding in remedial teaching kunt u bij de Onderwijspraktijk van de Wijk voor omgeving Rotterdam terecht. Onze professionals kunnen ieder kind met ieder type leerachterstand helpen om weer met motivatie naar school te gaan. We geven als begeleider in leerontwikkeling een persoonlijke aanpak en kunnen dat doen door onze kleinschaligheid. Hebt u dus schoolbegeleiding nodig schakel dan een remedial teacher uit Rotterdam in.

 

http://www.deonderwijspraktijkvandewijk.nl/