Digiify
Image default
Health

Vespa 300 GTS Super Sport kopen

Vespa is de beroemde scooter die in 1946 door Piaggio werd ontworpen in Italië. In de loop der jaren is Vespa het voorbeeld geworden van de “retro scooter” met mooie ronde lijnen en veel chroom. De meeste modellen die je nu ziet rijden zijn Vespa bromscooters of snorscooters. Je zou haast vergeten dat de eerste Vespa scooters een veel zwaardere motor hadden. Een Vespa 300 kopen is kiezen voor een echte motorscooter waar je zo de snelweg mee op kunt rijden, mits je een rijbewijs A2 hebt uiteraard. De Vespa GTS Super Sport is de meest sportieve uitvoering in de Vespa 300 lijn motorscooters. Dit zijn enkele redenen voor een Vespa 300 kopen:

 

Meer cc, meer rijplezier

De inhoud van de motor bepaalt hoe snel de motor rijdt, en hoeveel kracht de motor heeft om snel op te trekken. De meeste Vespa scooters hebben een cilinder inhoud van 50cc maar de Vespa GTS Super Sport heeft maar liefst 300cc aan vermogen. Zo zit je met pakweg 6 seconden aan een snelheid van 100 km/u en je kunt met gemak de maximale snelheid van 130 km/u halen in Nederland. In Duitsland kun je op sommige wegen de Vespa 300 tot het uiterste brengen.

 

Vespa GTS Super Sport ABS uitvoering

Als je zo snel kunt rijden is het ook van belang om snel te stoppen wanneer dat nodig is. De Vespa 300 kopen in ABS uitvoering zorgt ervoor dat je snel en veilig kunt afremmen. Niet alle Vespa 300 modellen hebben een ABS systeem, de Vespa GTS Super Sport met ABS is niet alleen de sportieve oplossing maar het is ook een zeer veilige scooter.

 

Geniet van de luxe die een Vespa 300 biedt

Bij lange ritten zul je behoefte hebben aan bagageruimte, de Vespa GTS Super Sport heeft voldoende opbergruimte voor pakweg twee helmen. De Sport uitvoering heeft iets minder bagageruimte dan andere Vespa 300 modellen, als dat erg belangrijk is kun je ook de andere modellen bekijken. Alle Vespa 300 scooters zijn uitgerust met een aantal opvallend luxe en moderne mogelijkheden waaronder een USB aansluiting voor het opladen van mobiele apparaten. Ook handig voor navigatie.

 

Vespa 300 kopen

Je kunt diverse modellen in de Vespa 300 lijn kopen waarvan de Vespa GTS Super Sport ABS het meest sportief is ontworpen. De algemene vormgeving is gelijk evenals de technische kenmerken, toch heeft de Super Sport een bijzondere uitstraling met strakke lijnen waarmee de Vespa GTS Super Sport een aerodynamisch uiterlijk heeft. Zelfs al je stil staat is deze Vespa 300 een snelheidsmonster.

 

Vespa 300 kopen, alleen voor serieuze rijders

In tegenstelling tot de Vespa bromscooters en snorscooters moet je bij de Vespa 300 serie in het bezit zijn van een motorrijbewijs. Hoewel de Vespa Primavera en de Vespa Sprint ook als lichte motor met 125cc beschikbaar zijn is de Vespa GTS Super Sport alleen als 300cc motor te bestellen. Dat geeft direct aan dat de Vespa 300 een volwaardige motorfiets is met die degelijke bouwkwaliteit die je van Vespa mag verwachten.

https://www.fastfuriousscooters.nl/motorscooters/vespa/